Manchester United sai arvokkaan voiton Crystal Palaceille
نوشته شده توسط : woodwork

Manchester United on saattanut loukkaantua joukosta pelaajia, mutta he ansaitsivat kuitenkin arvokkaan voiton Crystal Palaceille. Manchester United pelipaita tuulettimet innoittavat tätä voittoa. Manchester Unitedin hyökkääjä Romelu Lukaku löysi lopullisen kosketuksen hienolla tavalla, joka teki erinomaisen maalin joka puoliskolla auttaakseen heitä 3-1 Premier League -voittoon Crystal Palaceissa keskiviikkona. Lukaku yhdessä Paul Pogban kanssa ennen kuin hän pelasi Ashley Youngissa ja United-kapteenissa kallistuneena kotiin voimakkaan aseman. Lukaku on edelleen kiinnostunut siirtymisestä Italiaan ja on kiinnostunut kesän siirtymisestä Juventukseen, jos hän ei voi periä paikanaan ensiluokkaista.

Yllään jalkapallo pelipaidat, Lukaku ampui Unitedin 33. minuuttijoukkueeksi, jossa oli huono viimeistely rangaistusalueen reunasta sen jälkeen, kun jäljellä oleva Luke Shaw oli pelannut kolmea palatsin puolustajaa. Unitedin olisi pitänyt ottaa johtoasema vain kahdeksan minuutin kuluttua, mutta Lukaku oli selittämättömästi valtaantunut kahdeksalta metriltä sen jälkeen, kun Shawin tarkka kulma löysi Belgian kansainvälisen merkitsemättömän. Lukakin avaustavoite tuli paljon vaikeammasta tilaisuudesta, joka oli seurausta Shawin purskamisesta. Toisaalta norjalaisen muodonmuutos on nähnyt, että Solskjaer haluaa käyttää Anthony Martialia ja Marcus Rashfordia.